logo auto karac- auto gas
autogaskarac@mail.com

Veliki servis

veliki servis Banja Luka

Veliki Servis Vašeg Vozila – Auto Karać

Jedna od najvažnijih investicija u dugotrajnost i performanse vašeg vozila je redovan veliki servis. Auto Karać nudi sveobuhvatnu uslugu obnove motora i vozila koja će vam osigurati besprijekoran rad i udobnu vožnju.

Kvalitetna Restauracija za Vrhunske Performanse

Naša usluga obnove motora temelji se na upotrebi najkvalitetnijih dijelova vodećih svjetskih proizvođača prve ugradnje. To vam donosi ne samo sigurnost već i garanciju od 12 mjeseci bez ograničenja kilometraže nakon izvršenih radova. Nakon obavljenog velikog servisa, obavezno je i prvi besplatni servis nakon prijeđenih 1200-1500 km od prvog paljenja restauriranog motora.

Prvi Servis – Ključan za Dugotrajnost Vašeg Motora

Naš prvi servis uključuje:

  • Zamjenu ulja u motoru i uljnog filtera.
  • Detaljnu provjeru brtvljenja.
  • Kontrolu rashladnog sustava.
  • Provjeru rada motora s eventualnim podešavanjem glave motora.
  • Podešavanje ventila (materijal se dodatno naplaćuje).

Također, toplo preporučujemo redovite servise zamjene ulja i filtera svakih 10.000 km, koristeći samo visokokvalitetna ulja koja produljuju vijek trajanja vašeg motora.

Temeljita Revizija i Dorada Vašeg Motora

Prije nego što započnemo s bilo kakvim radom na vašem motoru, prvo provodimo testiranje i snimanje stanja motora kako bismo stekli cjelovitu sliku o stanju. Nakon temeljite revizije, pristupamo normativima potrebnih radova i specifikacijama materijala. Svaki dio i sklop motora podvrgava se doradi i ispitivanju. Osim toga, vršimo servis i potrebne dorade na svim agregatima i sklopovima poput elektropokretača, alternatora, pumpe visokog tlaka, pumpe za ulje, razvodnog mehanizma, cilindarske glave i ventilskih grupa, spojke, rasplinjača, usisnih i ispušnih kolektora, injektora i drugih komponenata.

Sigurnost i Udobnost za Bezbrižnu Vožnju

Nakon naše restauracije, vaše vozilo postaje sigurnije i udobnije za vožnju. Na kraju procesa dobivate upute o načinu korištenja vozila i periodu razrade kako biste iskoristili najbolje performanse vašeg vozila.

Sa vodećim svjetskim dijelovima prve ugradnje, jamstvom od 12 mjeseci bez ograničenja kilometara i prvim besplatnim servisom nakon prvih 1200-1500 km od obnove motora, pružamo vam najviše standarde za vašeg pouzdanog partnera na četiri kotača. Ovo je Veliki Servis kakav zaslužuje vaše vozilo.

auto-plin-banja-luka
Auto plin

Prednosti i nedostaci plina

Savremeni sistemi za ubrizgavanje plina imaju sposobnost prilagodbe putem prikupljenih podataka s OBD priključka, što omogućava prilagodbu plinske mape načinu vožnje. Kada je riječ o

Read More »